Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed in blandit nisi. Donec nunc magna, tempus in ultrices vitae, mollis in neque. Praesent maximus, justo sed iaculis suscipit,

always made with a simle

A cukrászüzem

és cukrászda

Minőségi alapanyagokból,  minőségi termékeket készítünk

Nincs kétség, a legfinomabb sütemények kiváló alapanyagokból készülnek. Az összetevők kiválasztásánál ezért semmi másra, csakis a megfelelő minőségre figyelünk. Bejáratott, helyi termelőktől vásárolunk, nem használunk mesterséges szinezéket és aromákat, nálunk a tejszínhab tényleg tejszínből készül és a marcipánban tényleg van mandula.

Modern gépek és kézügyesség

A cukrászmesterség valódi kézműves foglalkozás. A legmodernebb berendezések sokat segítenek ugyan a munkánkban, de a kézügyességet nem tudják pótolni. Dolgozóink mára igazi mesterei szakmájuknak, mégis ennek ellenére vagy talán pont ezért folyamatosan képezzük magunkat, mert hisszük, hogy az igazi kreativitás csak tanulásból származhat.  

Az év fagylaltja

termékdíj

arany habverő

szakmai díj

haccp rendszer

a legmagasabb higéniáért

Minden részletre odafigyelünk

Aki járt már nálunk, tudja, hogy süteményeink mellett, nagyon sokat foglalkozunk cukrászdáink kialakításával. Baross Gábor utcai cukrászdánkat 2013-ban teljeskörűen felújítottuk, így most hatalmas belső térrel és tágas terasszal várjuk vendégeinket, hogy a mindennapi édes csábítás igazi családi szórakozás lehessen.

Baross Gábor utca 35.

Pásztó

 +36 32 462 473

Csibe cukrászda

 és cukrászműhely 

 

 

Csibe cukrászda

 Belváros 

 

 

+36 32 463 998

Fő utca 35.

Pásztó